ONDERWERPEN IN OPEN PROFESSIONALS FINANCE

De 4-6 bijeenkomsten* van Open Professionals staan voor het hele jaar gepland. Het programma bestaat voor iedere groep uit een aantal vaste onderwerpen en een paar maatwerkonderwerpen. Het totale programma is aangepast aan de persoonlijke doelstellingen van de deelnemers en het groepsproces.
De bijeenkomsten van een ochtend of middag zijn altijd opgebouwd uit actuele strategische vakkennis, persoonlijke ontwikkeling en intervisie.
Op het gebied van persoonlijke groei komt de door M13 ontwikkelde 360° feedback aan bod. Ook teamrollen en cultuurscan kunnen in het programma worden opgenomen.
De vak onderwerpen hangen af van de doelstellingen van de deelnemers. Thema’s kunnen zijn:

  • Hoe beoordeelt de buitenwereld je bedrijf financieel en wat betekent dit voor jouw rol als controller?
  • Managementrapportages, wat wil ik bereiken voor de verschillende doelgroepen?
  • Intervisie, moeilijke gesprekken/ kwesties / HR, hoe doe ik dat?
  • Onderhandelen met bank en strategische partners
  • Invloed uitoefenen
  • Leidinggeven binnen het MT, de afdeling of een project, wat past er bij mij?
  • Interessant bedrijfsbezoek of inspirerende spreker

Data en kosten

De data en het tijdstip worden afgestemd met de deelnemers en voor het gehele jaar vastgesteld. De kosten voor 6 bijeenkomsten zijn € 1200, – excl. BTW per deelnemer voor de gehele reeks. Voor specifieke branchegroepen kan een afwijkend programma en prijsstelling gelden.

Aanmelding

Aanmelden kan rechtstreeks bij Monique van der Geest, bereikbaar via 06 12675058 of via de vakbegeleider. Vanzelfsprekend kun je ook eerst even bellen als je nog vragen hebt of wilt overleggen. Referenties? We zijn graag bereid je door te verwijzen naar een van de deelnemers van Open Professionals.