BEGELEIDING DOOR MONIQUE VAN DER GEEST

Monique van der Geest  is initiatiefnemer van Open Professionals en coacht sinds 2008 groepen professionals in HRM, Finance en ondernemerschap. Daarbij wordt ze ondersteund door vakbegeleiders of sprekers. Ze heeft een goed oog voor human talent en selecteert zorgvuldig de begeleiders.

De laatste 10 jaar is Monique actief als ondernemer, consultant en coach vanuit haar bedrijf M13 personeelsmanagement. Ze heeft veel ervaring bij bedrijven en in de gezondheidszorg. Haar HRM-kennis, aangevuld met bedrijfskunde bieden een brede kijk op strategisch personeelsmanagement en talentontwikkeling. Zij heeft in 2012 het business development programm van de Universiteit Twente met succes gevolgd. Sinds 2008 is Monique actief met de Open Professionals groepen.

Iedere groep binnen Open Professionals wordt begeleid door een coach en zonodig een vakbegeleider. De coach bewaakt de groepsdynamica en de persoonlijke ontwikkelingsprocessen. De vakbegeleider is verantwoordelijk voor het vakinhoudelijke ondersteuning (thema’s).